Ishøj Karate Cup 2019 UDSOLGT

Fra torsdag den 21. februar til søndag den 24. februar går det løs med karate seminar, kata og kumite turnering.


Året 2011 startede Ishøj Karate Cup projektet op, med et stort internationalt stævne. Det blev det største på dansk jord på daværende tidspunkt, og de var spændte på, hvordan dette stævne blev taget imod. Det blev en kæmpe succes, og det har bare vokset sig større og større. Man kan roligt sige, at stævnet Ishøj Karate Cup er det største internationale stævne i Danmark, ja måske i norden.

Til dette års stævne 8th Ishøj Karate Cup 2019, bliver der over 700 starter til deres 3 dages turnering. Igen har de kata på programmet om fredagen. Lørdag og søndag er sat af til kumite. Om fredagen bliver det det første danske stævne, der bruger det nye elektroniske kata system, og det bliver spændende at se i brug.

- Efter mange år, hvor vi kiggede efter ideer ude i verden, ville vi gerne prøve at skabe et godt internationalt stævne på dansk jord, siger Thomas Aakerman, Ishøj Karate Cup.

Det vil ikke som tidligere være muligt at stille op i en række over ens egen. Derfor er der i stedet indført Open klasser, så kæmperne stadig får mulighed for at få mange kampe ved stævnet.

Spændende seminar er stadig muligt

Igen i år får Ishøj Karate Cup besøg af Joe Kellaway, som har taget Jordan Thomas med. De vil sammen lave et super spændende seminar, med nye teknikker samt en masse gode input til kumite træningen. Seminaret sidste år blev et stort tilløbsstykke, så de håber at folk igen vil tage godt imod deres gæster.

Du kan deltage:

Torsdag kl. 17.00 - 18.30 (10-13 år).

Torsdag kl. 19.00 - 21.00 (14 år og ældre).

Fredag kl. 17.00 - 20.00 - (Alle).

Du kan komme på dagen, og det koster kr. 200,- pr. træning eller kr. 300,- for begge træninger.

Buffet i hallen

Som noget nyt ved dette års Ishøj Karate Cup kan der tilkøbes buffet i hallen.

Pris pr. buffet kr. 99,-

Morgenmad 07.00 -10-30 (Lørdag og Søndag)

Middagsmad 11.00 – 15.30 (Fredag, Lørdag og Søndag)

Aftensmad 16.00 – 21.00 (Fredag og Lørdag)

Lørdagspris alle tre buffeter kun kr. 249,-

Wow-faktor

Ishøj Karate Cup's mål er, at der hvert år skal være en wow-faktor, og fra tidligere års wow-faktorer kan nævnes Sportdata, dommer på topplan, Livestreaming, Coach forplejning, lysshow & konfetti, Video Review samt seminar med topatleter. Nu bliver det jo spændende, hvad der skal ske i 2019.

Det, som startede som en lille drøm hos en lille håndfuld mennesker i karate verdenen, er nu foldet ud til en mægtig stor fugl.

Vi ses til Ishøj Karate Cup 2019.

Del denne nyhed: